1. Joi, 1 februarie, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului Seniorilor la ora 16:00 la subsolul catedralei. Tot joi tinerii vă invită la o oră de adorație euharistică după Sfânta Liturghie de seară.

 

  1. Vineri, 2 februarie, vom celebra sărbătoarea Întâmpinarea Domnului. Programul Sfintelor Liturghii va fi: 6:30, 7:30, 11.00 și 18:00. La fiecare liturghie vor fi sfințite lumânările. În cadrul Liturghiei de la ora 11:00, prezidată de preasfințitul Iosif Păuleț, se va marca a 28-a Zi Mondială a Persoanelor Consacrate cu participarea persoanelor consacrate din zona Iași.

 

  1. În această săptămână vom avea prima vineri și prima sâmbătă a lunii, 2 și 3 februarie, cu devoțiunile în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus și a Inimii Neprihănite. În cursul dimineții de vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie. Dacă sunt și alți bătrâni sau bolnavi care doresc să primească aceste sacramente în prima vineri a lunii, vă rugăm să îi înscrieți la biroul parohial.

 

  1. Cateheza pentru toți credincioșii care se face în mod normal în prima vineri a lunii după Liturghia de seară este transferată pentru vinerea săptămânii viitoare, 9 februarie.

 

  1. Sâmbătă, 3 februarie, la fiecare sfântă liturghie se va împărți binecuvântarea Sfântului Blaziu cu lumânările sfințite. Ne vom ruga să fim ocrotiți de bolile de gât și de orice rău.

 

  1. Săptămâna aceasta am încheiat vizita la familii pentru sfințirea caselor. Până când vom aduna toate datele statistice ale parohiei noastre și vom trage concluziile acestei perioade atât de intense, ținem să vă mulțumim înainte de toate pentru că ne-ați primit pentru a ne ruga împreună. De asemenea vă suntem recunoscători pentru ajutorul financiar acordat activităților noastre parohiale și bisericii. În această săptămână s-a încheiat acțiunea recondiționării băncilor catedralei noi. Cine dorește să sprijine în continuare activitățile educative și caritative ale parohiei poate să direcționeze procentul de 3,5 la sută din impozit completând formularele care se află la intrarea în catedrală.

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.