1. Astăzi este Ziua Mondială a Misiunilor. Așa cum v-am anunțat, toate ofertele de la celebrările de astăzi vor fi destinate susținerii misiunilor și misionarilor. Mesajul Sfântului Părinte Papa Francisc, adresat Bisericii Universale cu ocazia acestei zile, se deschide cu următoarele cuvinte: „Inimi arzătoare, picioare care merg” (cf. Lc 24,13-35), o temă care se inspiră din relatarea despre discipolii din Emaus. Deşi pe noi ideea de misiuni și mărturisire ne duce automat cu gândul la misionarii noştri plecaţi în Coasta de Fildeş, Kenya şi Panama, de fapt fiecare credincios are bucuria și datoria a-l vesti pe Cristos în mijlocul societăţii actuale și în mijlocul lumii.

 

  1. Miercuri, 25 octombrie, începând cu ora 19.00, va avea loc în Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” lectio divina. Vă așteptăm să ne hrănim împreună la masa cuvântului lui Dumnezeu.

 

  1. În noaptea de sâmbătă spre duminică, între 28 și 29 octombrie, vom trece la ora de iarnă iar ceasurile se vor da cu o oră înapoi. Programul nostru liturgic, atât cel duminical, cât și cel din timpul săptămânii, va rămâne neschimbat.

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.