1. Mâine,11 septembrie, începe noul an școlar. Dorim să fim alături ca și comunitate de elevi, dascăli și părinți la acest început prin rugăciunea noastră și prin prețuirea muncii lor. Duhul Sfânt să inspire cu lumină și înțelepciune pe toți cei implicați în educarea noilor generații.
  2. Începem înscrierile copiilor din parohia noastră pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Se pot înscrie copiii care intră în clasa a II-a sau în clase mai mari și nu am primit încă sacramentul Euharistiei.
  3. Miercuri,13 septembrie la ora 18.00, Preasfințitul Iosif Păuleț va celebra Sfânta Liturghie de mulțumire pentru încheierea etapei diecezane a procesului de beatificare și canonizare a Slujitorului lui Dumnezeu, preotul martir Dumitru Matei. Vă invităm să participați la acest moment important al Bisericii noastre locale.
  4. Joi, 14 septembrie, celebrăm sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci. Sfintele Liturghii vor fi la orele 6:30, 7:30 și 18:00.
  5. Vineri, 15 septembrie, celebrăm comemorarea Sfintei Fecioare Maria Îndurerată. Se împlinesc de asemenea doi ani de la consacrarea altarului și binecuvântarea lucrărilor de restaurare ale catedralei noastre istorice. De aceea Sfânta Liturghie de la ora 18:00 va avea loc în catedrala Adormirea Maicii Domnului.
  6. Sâmbătă, 16 septembrie, la ora 10:00 se va întruni Consiliul Pastoral Parohial în vederea organizării activităților noului an pastoral.
  7. De sâmbăta viitoare se reiau activitățile destinate copiilor: cateheza – pentru clasele 0-IV de la 14:00 la 15:00, iar pentru clasele V-VIII de la 15:00 la 16:00; precum și ora de religie catolică: pentru clasele V-VIII de la 14:00 la 15:00 și pentru clasele 0-IV de la 15:00 la 16:00. De la orele 16:00 corul Îngerașii își așteaptă membrii pentru repetiția din fiecare sâmbătă. Liceenii sunt așteptați la ora de religie sâmbăta de la 16:00. La afișier puteți vedea școlile care oferă posibilitatea de a participa la ora de religie catolică. Pe toți ceilalți elevi îi așteptăm la ora de religie de la catedrală.

 

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.