1. De luni începem campusul de vară pentru copii. Le dorim copiilor, animatorilor, și tuturor celor implicați în organizare două săptămâni pline de bucuria credinței și a împărtășirii.
  2. Miercuri, 29 iunie, vom celebra solemnitatea Sfinților Apostoli Petru și Paul. Este sărbătoare de poruncă, prin urmare programul sfintelor Liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. La Liturghia de seară vom avea ocazia să ne rugăm și să-i felicităm pe Preasfințitul Petru Sescu, episcop auxiliar de Iași și pe Preasfințitul Petru Gherghel, pentru ziua lor onomastică, precum și pentru aniversarea zilei de naștere a episcopului nostru emerit.
  3. Colecta din ziua de 29 iunie va fi pentru Obolul Sfântului Petru, adică pentru susținerea acțiunilor de caritate ale Sfântului Părinte Papa.
  4. Invităm tinerele familii vineri, 30 iunie, la ora 19:00, la întâlnirea intitulată Anotimpurile căsniciei. Vă invităm să descoperim împreună resursele umane și spirituale pentru a crește în harul căsătoriei.
  5. Duminică, 2 iulie la ora 19:00, va avea loc în catedrala Adormirea Maicii Domnului un concert de orgă susținut de Eduard Antal, organistul Catedralei Romano-Catolice din București. Este vorba despre concertul inaugural al Turneului Național „Orgile României”, care include concerte în mai multe orașe din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.