1. Astăzi este Ziua mondială a Misiunilor. Așa cum v-am anunțat toate ofertele de la celebrările de astăzi vor fi destinate susținerii misiunilor și misionarilor. Vă mulțumim deja pentru generozitatea dumneavoastră. La intrarea în catedrală voluntarii Centrului Misionar Diecezan au expus obiecte aduse din zonele noastre de misiune din Africa sau America Latină. Vă rugăm să vă opriți pentru a admira obiectele și dacă vreți să ajutați misiunile din Kenya, Coasta de Fildeș și Panama, o puteți face printr-o donație sau prin achiziționarea unui obiect.

 

  1. Începând de luni, 25 octombrie, Sfânta Liturghie de la ora 6.30 dimineața din timpul săptămânii se va celebra în catedrala Adormirea Maicii Domnului. Reluăm astfel celebrările liturgice în catedrala noastră istorică. Atunci când pandemia ne va permite, vom celebra și Liturghia de la 7.30 dimineața tot în catedrala care a fost restaurată.

 

  1. În noaptea de sâmbătă spre duminică, între 30 și 31 octombrie, vom trece la ora de iarnă iar ceasurile se vor da cu o oră înapoi. Programul nostru liturgic, atât cel duminical, cât și cel din timpul săptămânii va rămâne neschimbat.

 

  1. Programul sfințirii mormintelor de anul acesta de la toate cimitirele din Iași poate fi consultat la afișierele de afară.

 

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.