1. În această duminică la Liturghia de la ora 11.00 își va inaugura slujirea de paroh al comunității noastre părintele Daniel Iacobuț. Îl însoțim invocând asupra lui binecuvântarea Domnului.
  2. Cu mare bucurie vă invităm la consacrarea altarului și sfințirea lucrărilor de renovare ale catedralei Adormirea Maicii Domnului. Aceasta va avea loc pe data 15 septembrie la ora 10.30, în comemorarea Sfintei Fecioare Maria Îndurerată.

Pentru a trăi bine acest eveniment istoric, săptămâna viitoare vom reflecta în cadrul omiliei asupra importanței altarului și a catedralei la fiecare Liturghie de la ora 18.00.

  1. Săptămâna viitoare, pe data de 8 septembrie, vom celebra sărbătoarea Nașterii Sfintei Fecioare Maria. Sfintele Liturghii se vor celebra, ca de obicei, la ora 6.30, 7.30 și 18.00.
  2. Continuăm înscrierile pentru pelerinajul anual al comunității noastre parohiale la Cacica din ziua de sâmbătă, 11 septembrie.
  3. Sâmbăta viitoare, la ora 1400, îi invităm pe copii la o întâlnire specială de pregătire pentru noul an școlar. În cadrul întâlnirii, copiii vor avea posibilitatea de a se spovedi și de a pregăti sfânta Liturghie de duminică. În cadrul acesteia copiii vor primi binecuvântarea pentru începerea noului an școlar.
  4. A apărut ultimul număr al revistei „Lumina creștinului”. Îl puteți lua fie de la ieșirea din biserică, fie de la biroul parohial.

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.