1.- Colecta de duminica trecută, pentru susținerea proiectelor ERCIS Media și Radio ERCIS FM, a însumat 6886 lei. Domnul să vă răsplătească darul făcut și să vă binecuvânteze cu belșug de haruri.

2.- Astăzi, la ora 19:00, corul Juvenes Ecclesie va susține aici, în catedrală, Concertul Aniversar vocal-simfonic prilejuit de jubileul de 25 de ani de la înființarea sa. Intrarea este liberă și se va face ținând cont de măsurile de siguranță cerute de situația actuală a pandemiei. Concertul va fi transmis și pe canalele media ale Episcopiei.

3.- Pentru a oferi timp suficient pregătirilor pentru concert, liturghia de la ora 18:00 se va celebra la ora 17:00. Aviz celor care frecventează această liturghie.

4.- Un ultim apel referitor la declarația 230. Mai sunt câteva zile până la termenul limită al depunerii lor la ANAF. Dacă nu v-ați decis să dirijați procentul din impozitul pe salariu sau pensie către un ONG anume, există posibilitatea de a completa formularul pentru parohia noastră și a-l lăsa în cutia de la intrarea în catedrală sau la biroul parohial. Mulțumim celor 180 de persoane care au făcut deja lucrul acesta.

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.