1.- Joi, 13 mai, avem sărbătoarea ÎNĂLȚĂRII DOMNULUI. Programul sfintelor liturghii va fi ca cel de duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00.

2.- În aceeași zi de joi, 13 mai, este amintită Sf. Fecioară Maria de la Fatima, zi în care s-a stabilit celebrarea Zilei Bolnavului la nivel diecezan. În cadrul liturghiei de la ora 11:00, părintele Mihai Galațanu, responsabilul Oficiului pentru Pastorația Bolnavilor, ne va vorbi despre însemnătatea acestei zile.

3.- Duminica viitoare, a șaptea din Timpul Pascal, se celebrează a 55-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale. Colecta din această duminică va fi pentru susținerea proiectelor ERCIS Media și Radio ERCIS FM. Se dorește ca în perioada următoare să fie definitivate demersurile necesare pentru a emite și pe calea undelor radio, nu doar prin intermediul internetului. Mulțumim cu această ocazie tuturor celor care ați făcut în particular o donație fie pentru transmisiunile din catedrală, fie pentru radio ERCIS FM.

4.- Colegiul Național Catolic Sf. Iosif din Bacău ne informează asupra admiterii de anul acesta la clasa a IX-a. Vor fi două clase cu profil umanist – științe sociale, o clasă cu profil real – matematică-informatică și o clasă cu profil teologic. Pentru mai multe detalii accesați www.seminarbacau.ro ori  www.colegiulcatolicbacau.ro sau contactați telefonic unul dintre preoții responsabili: pr. Ioan Balan (0767 19 23 03), pr. Tarciziu Grădinaru (0741 91 15 27) și pr. Raimond-Tiberiu Iancu (0741 33 00 66).

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată

și în toate, bucuria și lumina Învierii.

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.