1.- Colecta de astăzi, Duminica Bunului Păstor, este pentru susținerea vocațiilor la preoție și la viața consacrată. Vă mulțumim pentru ofertele dumneavoastră.

2.- Pentru câteva săptămâni accesul pietonal și auto în incinta catedralei pe poarta dinspre Trei Ierarhi va fi restricționat. Pentru a evita blocajele vă recomandăm să vă orientați pentru un loc de parcare în apropierea catedralei.

3.- Am început înscrierile la programul de adorație din capela Preasfântului Sacrament. Mulțumim celor care și-au exprimat deja disponibilitatea. Invităm și așteptăm și alte persoane doritoare de a petrece o oră în cursul săptămânii în compania lui Isus din Preasfânta Euharistie. Programul va începe după Joia Verde.

4.- Sâmbăta viitoare, 1 mai, se celebrează Ziua Tineretului. Întrucât nu este posibilă organizarea ei la nivel diecezan, aceasta se va desfășura doar la nivel parohial. În parohia noastră, dată fiind particularitatea zilei de 1 mai, vom organiza celebrarea Zilei Tineretului în sâmbăta succesivă, pe 8 mai.

5.- Tot sâmbătă debutează frumoasa lună mai închinată Sfintei Fecioare Maria. În fiecare seară, începând cu ora 17:20, vă invităm să recitați împreună cu noi sfântul rozariu și să cântăm litaniile lauretane.

6.- A apărut numărul pentru lunile mai-iunie al revistei De la Răsărit și până la Apus. Se poate procura la ieșirea din catedrală, la biroul parohial sau la librăria Presa Bună.

6.- Mulțumiri tuturor celor care, la biroul parohial sau în cutia de la intrarea în catedrală, ați făcut oferte pentru susținerea radioului diecezan Ercis FM și a transmisiunilor din catedrală. Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă răsplătească darul făcut și să vă dea posibilitatea de a ne susține și în continuare.

Vă dorim tuturor Timp Pascal binecuvântat!

CRISTOS A ÎNVIAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.