1.- Mâine, luni, 18 ianuarie, începe Săptămână de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor. Tema acestei săptămâni este Rămâneţi în iubirea mea şi veţi aduce rod mult. Ca în fiecare an, zilnic vor fi celebrări în locații diferite, începând cu ora 17:00. Săptămâna se va deschide la Institutul Teologic și se va încheia la catedrală. Programul întregii săptămâni poate fi consultat la afișiere sau pe site-ul ercis.ro.

2.- Am început înscrierile pentru Întâia Împărtășanie. Îi așteptăm pe părinții copiilor născuți în 2012 sau anterior să-i înscrie la biroul parohial.

3.- Continuăm sfințirea caselor și binecuvântarea familiilor după programul stabilit. Așa cum am specificat în scrisoarea adresată familiilor din parohia noastră, dacă veți considera că este mai oportună amânarea vizitei noastre, vă rugăm să anunțați preotul care este programat să ajungă la dumneavoastră sau la biroul parohial. Reînnoim invitația de a avea dumneavoastră o cruce pe care să o venerați cu pietate la momentul rugăciunii. Simbria și celelalte contribuții vă rugăm să le puneți în plic, să scrieți numele și adresa și să-l încredințați preotului care vă vizitează sau să-l aduceți la biroul parohial oricând doriți. Dacă nu ați intrat în posesia plicului cu scrisoarea și programul sfințirii caselor, vă rugăm să treceți pe la biroul parohial. În cazul în care cineva și-a schimbat adresa ori este nou-venit pe teritoriul parohiei noastre, este rugat să se anunțe la biroul parohial.

4.- Cine este dispus să ne susțină și anul acesta prin dirijarea celor două procente din impozitul pe salariu sau pensie către parohia noastră, este rugat să completeze formularul și să-l lase la biroul parohial sau la părintele care ajunge cu sfințirea casei. Vă mulțumim.

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ ȘI MULTĂ SĂNĂTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.