1.- Colecta de duminica trecută, pentru seminariile diecezane, a însumat 5948 lei. Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră statornică și generoasă atât material-financiară cât și spirituală.

2.- Astăzi începem Novena de pregătire pentru solemnitatea Neprihănitei Zămisliri, care se va celebra marți, 8 decembrie. În cadrul sfintei liturghii de la ora 11:00, va avea loc ceremonia de hirotonire a diaconilor. Pentru a oferi spațiul și locurile necesare familiilor celor 17 diaconi și preoților concelebranți, vă rugăm să vă orientați către una din celelalte sfinte liturghii din acea zi: 8:00, 9:15, 16:00 sau 18:00.

3.- Duminica viitoare, 6 decembrie, în cadrul liturghiei de la ora 16:00 va avea loc adeziunea la Acțiunea Catolică, la toate cele trei sectoare: copii, tineri și adulți.

4.- În fiecare miercuri din Advent, preasfințitul Iosif Păuleț va vizita comunitățile parohiale din Iași unde va celebra sfânta liturghie și va ține cateheza. Săptămâna aceasta va fi la parohia Sfânta Tereza.

5.- În speranța că situația o va permite, membrii corului Juvenes Ecclesiae se pregătesc să susțină și anul acesta tradiționalul concert de Crăciun. Acesta este programat să aibă loc duminică, 20 decembrie, începând cu ora 19:00 și va fi transmis on-line pe canalele audio și video disponibile.

6.- La biroul parohial sau la ieșirea din catedrală veți putea găsi calendarul bisericesc pentru anul 2021 în varianta clasică și cel cu file pentru familiile mixte.

7.- Tinerii din Acțiunea Catolică au pregătit coroane de Advent pe care le veți putea procura după sfintele liturghii.

8.- Colecta de duminica viitoare va fi pentru Caritas, în vederea susținerii celor două centre de plasament, de la Iași și de la Barați – Bacău.

Advent binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.