1.- Colecta de astăzi este pentru Misiuni. Ofertele vor fi direcționate, prin intermediul Operelor Misionare Pontificale din România, către Fondul Solidarității de la Vatican. De aici vor fi susținute activitățile misionare promovate de Sfântul Părinte. Vă mulțumim pentru darul dumneavoastră.

2.- Astăzi, la liturghia de la ora 16:00, Preasfințitul Iosif Păuleț, va da deschiderea oficială a anului universitar. Sunt invitați să ia parte toți studenții din Iași.

3.- Tot astăzi, fiind amintit în calendar Sfântul Luca, patronul medicilor, la liturghia de la ora 18:00 sunt așteptați să participe în mod deosebit cei implicați în îngrijirea bolnavilor și a celor în suferință: medici, asistenți medicali, infirmieri, asistenți sociali și personal auxiliar.

4.- Începând de marți, 20 octombrie, se vor relua catehezele pentru tineri la subsolul catedralei. Tema propusă pentru această serie de cateheze se numește ”Altaration” și vrea să-i ajute pe tineri să depășească tentația plictiselii pătrunzând cât mai mult Misterul Sfintei Liturghii.

5.- Au apărut 4 noi volume din colecția Lourdes în traducerea pr. Cristian Sabău de la Oradea. Vi le recomandăm cu drag fiindcă sunt o sursă bună de lectură spirituală și de rugăciune.

6.- A apărut numărul pentru lunile noiembrie-decembrie al revistei De la răsărit până la apus.

O săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.