1.- Mâine, 29 iunie, avem solemnitatea Sfinților Apostoli Petru și Paul. Programul sfintelor liturghii va fi ca cel de duminica: 8:00, 9:15, 11:30, 16:00 și 18:00. La mulți ani tuturor celor care poartă numele glorioșilor apostoli!

2.- Săptămâna aceasta avem prima vineri și prima sâmbătă din luna iulie cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și la Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. Vineri vom vizita bolnavii.

3.- Duminica viitoare, 5 iulie, după liturghia de seară, începând cu ora 19:00, vă invităm să luați parte, aici în catedrală, la un program muzical extraordinar susținut de tânărul organist Vlad Vișenescu. Acest program face parte din cea de-a doua ediție a proiectului intitulat Orgile României, program care se va desfășura în perioada 2-9 iulie în diverse orașe ale României unde se află orgi funcționale: Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Mediaș, Iași și București. Programul va dura aproximativ 40 de minute și va fi transmis în direct și pe canalele media ale diecezei.

4.- Vă mulțumim pentru înțelegerea și colaborarea dumneavoastră în ceea ce privește efortul comun de a combate răspândirea noului coronavirus. În cazul în care vă știți cu febră sau aveți semne de răceală, vă recomandăm să rămâneți acasă. Cei care luați parte la sfintele liturghii în interiorul catedralei sunteți rugați să vă așezați în locurile indicate, începând cu cele din față, să vă igienizați mâinile la intrare și să purtați masca de protecție. Cei care veți rămâne în exterior sunteți rugați, de asemenea, să păstrați distanța de protecție.

5.- Celor care ajungeți la catedrală cu autoturismul personal vă rugăm să țineți cont de faptul că accesul auto în curtea catedralei rămâne în continuare restricționat. Locul pe care l-ar ocupa autoturismele rămâne astfel disponibil pentru credincioșii care nu încap în catedrală. Vă mulțumim de înțelegere și colaborare.

Domnul să vă aibă mereu în paza sa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.