1.- În speranța încetării cât mai curând a acestei pandemii vă îndemnăm în continuare să vă uniți cu noi în rugăciune urmărind cu atenție și integral transmisiunile din catedrală. Pentru a avea folos spiritual chiar și din această participare virtuală, vă recomandăm să vă comportați ca și cum ați fi de față, adică stați în picioare, în genunchi sau în șezut și rugați-vă, cântați sau păstrați tăcerea atunci când este cazul.

2.- Vom căuta să împărtășim bucuria Învierii Domnului și pe parcursul acestei săptămâni, Săptămâna Luminată, având sfintele liturghii după următorul program:

Luni, a doua zi de Paști: 8:00, 9:15, 11:30, 16:00 și 18:00;

Marți, a treia zi de Paști: 8:00; 11:30 și 18:00;

Miercuri, Joi, Vineri și Sâmbătă: 6:30, 7:30 și 18:00.

3.- Duminica viitoare este Duminica Albă și totodată Duminica Divinei Îndurări, sărbătoare instituită de sfântul papă Ioan Paul al II-lea. Pe parcursul acestei săptămâni, prin devoțiunea la Divina Îndurare, vom implora cu toată încrederea milostivirea divină pentru mântuirea noastră și a întreg neamului omenesc.

Vă dorim tuturor Sărbători Pascale

binecuvântate de prezența lui Cristos cel Viu

în familiile și în casele dumneavoastră!

CRISTOS A ÎNVIAT!

2 COMENTARII

  1. …… Surrexit Dominus vere : et apparuit Petro…..Cu toata dragostea, cu deosebita consideratie, cu mari multumiri pentru eforturile „dureroase” pe care le-ati oferit in cursul Saptamanii Mari, inalzind cu binecuvantari evlavia noastra a credinciosilor…… Va dorim si noi, la randul nostru, Sarbatori Pascale bonecuvantate, si tot Darul , Binecuvantarea Bunului Dumnezeu cu rasplata Sa…… CRISTOS A INVIAT !…

    • Mulțumim pentru urările transmise și pentru faptul că, în ciuda distanței sociale impusă de carantină, ne sunteți aproape cu dragostea și înțelegerea dumneavoastră. Cristos cel Viu să vă umple inima cu tot harul pe care-l primeați, în timpuri normale, direct din casa Domnului. Cristos a înviat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.