craciun-20171. Iubiţi credincioşi, mâine şi poimâine, a doua şi a treia zi de Crăciun, vor fi doar trei Sfinte Liturghii: la ora 8:00, 11:00 şi 18:00.

2. Vinerea viitoare, 30 decembrie, este Sărbătoarea Sfintei Familii. Deoarece anul acesta cade în timpul săptămânii, nu este sărbătoare de poruncă şi deci programul Liturghiilor este ca în zi de lucru. Totuşi, în ziua respectivă, la ora 18:00, vom celebra o Liturghie pentru toate familiile noastre, Liturghie la care vă invităm pe toţi. Pentru familiile care au aniversat anul acesta o cifră rotundă de ani de la căsătorie: 10, 20, 30, 40, 60, şi cele cu 25 şi 50 de ani, vom face o rugăciune specială şi vor primi o binecuvântare specială.

3. Sâmbătă, 31 decembrie, în ultima zi a anului, la ora 17:00, vă invităm pe toţi la o Liturghie de mulţumire cu Te Deum pentru toate harurile şi darurile primite de la Dumnezeu în acest an. Liturghia va fi prezidată de Preasfinţitul Petru Gherghel.

4. Binecuvântarea caselor şi a familiilor va începe luni, pe 2 ianuarie. Programul, pe care credem că l-aţi primit deja acasă, poate fi găsit şi la afişier şi pe site-ul parohiei.

5. Au apărut publicaţiile „Lumina Creştinului”, şi „De la Răsărit până la Apus”.

6. La ieşirea din Catedrală, puteţi achiziţiona „un CD cu colinde”, înregistrat de Pr. Isidor Iacovici. Banii adunaţi vor fi donaţi pentru copiii săraci din Kenya.

7. Vă reamintim că astăzi colecta care se face, va fi destinată Seminarului.

Vă dorim tuturor din inimă:

Crăciun Fericit şi Sărbători pline de pace, har şi binecuvântare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.