Locurile dintai1. Iubiţi credincioşi, vineri şi sâmbătă este prima vineri şi prima sâmbătă din lună. Ca de obicei vom vizita şi bolnavii care nu pot veni la biserică pentru spovadă şi împărtăşanie.

2. Congregația Frații Școlilor Creștine, care îşi desfăşoară activitatea şi pe teritoriul parohiei noastre, împlineşte anul acesta 25 de ani de când este prezentă şi în dieceza de Iaşi. Cu această ocazie, sâmbăta viitoare, pe 3 septembrie, la ora 10:00, Preasfinţitul Petru Gherghel va celebra o Liturghie de mulţumire, împreună cu fraţii şi cei care pot participa, la capela Congregaţiei de pe strada Aeroportului, nr. 1.

3. Pentru cei care provin din Huşi, dar şi pentru cei care ar mai putea fi interesaţi, anunţăm că duminica viitoare, pe 4 septembrie, la ora 11:00, va fi sfinţită biserica „Nasterea Sfintei Fecioare Maria” din Huşi- Corni.

4. A apărut revista „Lumina creştinului” pe luna septembrie şi broşura „De la răsărit la apus”.

5. Pentru cei interesaţi şi care au posibilitatea şi dorinţa de a merge, vă anunţăm că mai sunt locuri libere pentru pelerinajul naţional la Roma. Detalii găsiţi la afişier.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.