12079071_908226182592055_8909775478603854143_n

1. (La Liturghia de la ora 11:00) Iubiţi credincioşi, imediat după această Sfântă Liturghie, în Aula „Fericitul Anton Durcovici”, de la subsolul Catedralei, Congregaţia „Surorile Providenţei” organizează un moment de sensibilizare şi conştientizare a fenomenului violenţei domestice. Acesta face parte dintr-un proiect intitulat „Stop violenţei domestice – start iubirii şi respectului”. După o scurtă prezentare a proiectului, va urma conferinţa cu titlul „Violenţa domestică – factor important de excluziune şi marginalizare socială„, susţinută de domnul conf. univ. dr. Gheorghe Ilie Fârte. Pot participa toţi cei interesaţi.

2. Mâine, 25 ianuarie, se va încheia Octava de Rugăciune pentru Unitatea Creştinilor. Ca şi în anii precedenţi, celebrarea din ultima zi are loc, la ora 17:00, în catedrala noastră. Vă invităm să participaţi în număr cât mai mare ca să ne rugăm împreună pentru ca unirea dintre toţi creştinii să devină o realitate cât mai curând şi astfel să fie eliminate toate barierele şi tensiunile care mai există între noi, creştinii.

3. Conform programului general al parohiei, în ultima duminică din lună are loc o oră de adoraţie, între orele 15:00-16:00. Deoarece ne apropiem de încheierea Anului Vieţii Consacrate (la 2 februarie), adoraţia de duminica viitoare, 31 ianuarie, de la ora 15:00, va fi organizată de un grup de persoane consacrate, care vor astfel să aducă o mulţumire specială Domnului pentru toate harurile primite în acest an. Vă aşteptăm în număr cât mai mare.

4. Mâine se va încheia programul Sfinţirii caselor şi familiilor. Vă mulţumim pentru ospitalitatea şi amabilitatea de care aţi dat dovadă cu ocazia vizitei noastre în casele şi familiile dumneavoastră. Toţi cei la care nu am reuşit să ajungem din motive obiective, sau pe care nu i-am găsit acasă, pot face reprogramări. Am prefera ca reprogramările să fie făcute până la sfârşitul acestei săptămâni.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.