bussare11.  Mâine, 4 ianuarie, vom începe binecuvântarea caselor şi familiilor după programul deja cunoscut, care poate fi găsit şi la afişier şi pe site. Pentru modificări sau reprogramări, vă rugăm să anunţaţi din timp la biroul parohial. Nu se fac reprogramări mai târziu de ora 19:00. Ne-am bucura dacă am reuşi să vă găsim acasă pe cât mai mulţi dintre dumneavoastră şi dacă aţi participa împreună cu noi la scurta rugăciune de binecuvântare.

Simbria este tot 120 de lei.

Pentru cine are posibilitatea, vă amintim că, tot cu ocazia sfinţirii caselor, credincioşii din toate parohiile sunt rugaţi să ofere un mic ajutor pentru Seminar. Contribuţia pentru acest scop este benevolă.

2. Tot mâine, la Grădinița Surorilor Providentei, din Bucium, vor avea loc pre-înscrierile pentru anul școlar 2016-2017. Părinții care doresc să înscrie copiii la această grădiniţă sunt așteptați la sediul Grădiniței între orele 8:00-17:00.

3. Miercuri, 6 ianuarie, este Solemnitatea Epifaniei Domnului. Sfintele Liturghii vor fi celebrate la aceleaşi ore ca duminica. După fiecare Sfântă Liturghie se poate lua apă sfinţită pentru acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.