Anunțuri – Duminică – 29 noiembrie 2015

1.   Iubiţi credincioşi, având în vedere că, în curând, vom avea două mari sărbători, pentru a ne pregăti cum se cuvine, vom face câte o novenă pentru fiecare. Astfel, din această seară, vom începe Novena de pregătire pentru Solemnitatea Neprihănitei Zămisliri, iar de marţi seara, Novena pentru Fericitul Anton Durcovici.

2.   Deşi suntem conştienţi şi convinşi că modalitatea cea mai importantă şi eficientă de colaborare şi comunicare dintre noi este şi rămâne întâlnirea reală, faţă în faţă, cu persoana, nu putem să nu ţinem cont şi de eficacitatea pe care o au mijloacele de comunicare şi reţelele sociale. De aceea, începând de astăzi, puteţi vizita şi consulta noul site al parohiei noastre, unde se regăsesc şi datele de pe vechiul site. Sperăm să actualizăm şi să afişăm informaţii şi articole într-un ritm cât mai intens pentru a  fi la zi cu viaţa şi pulsul parohiei. Adresa este cea dinainte: www.amdis.ro

Tot pe aceeaşi linie, pentru cine nu ştia, există şi pe facebook o adresă a parohiei. De asemenea, mai există şi alte grupuri specifice din comunitatea noastră.

3.   Pentru cei care, duminica, după Sfânta Liturghie, doresc să discute sau să rezolve vreo problemă personală cu unul dintre preoţi, vă anunţăm că, pe lângă biroul parohial, unde este mai aglomerat din cauza obiectelor religioase şi a cărţilor, este şi biroul de vis-a-vis, unde va sta un preot la dispoziţie pentru aceste probleme personale.

4.   La ieşirea din catedrală puteţi găsi coroniţe pentru Advent, confecţionate de tineri. Aşa cum ne-am obişnuit, fondurile colectate vor fi folosite pentru un proiect social.

5.   Duminica viitoare, la liturghia de la ora 16.00, va avea loc depunerea adeziunii în asociaţia Acţiunea Catolică a tinerilor. Cei care mai doresc, se pot înscrie. La aceeaşi liturghie va fi prezentată şi noua colecţie de muzică, intitulată Magnificat, elaborată de comisia diecezană pentru muzica bisericească. La aceste evenimente va lua parte şi PS Petru Gherghel.

6.   Vă dorim un Timp de Advent, plin de har şi binecuvântare, care să vă ajute să trăiţi din plin bucuria venirii lui Isus în mijlocul nostru la Crăciun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.