1. În seara aceasta, la ora 19.30, în catedrală va avea loc un concert extraordinar, susţinut de corul de tineri Juvenes Ecclesiae, cu lucrări clasice dedicate Reginei lunii mai, intitulat Tota pulchra es, Maria. Vor fi interpretate lucrări de Bach-Gounod, Caccini, Cherubini, Rossini, Constantinescu, Boroni, Mascagni, Donizetti, Frisina, Luzzi.

2. …  3. …  4. …  5. …

2. Joi, 30 iunie este Solemnitatea Trupul şi Sângele Domnului, sărbătoare de poruncă. Sfintele liturghii vor fi ca în zilele de duminică.

3. Sâmbătă, 1 iunie, se celebrează la Adjudeni Ziua copilului, la nivel diecezan. Aici sunt aşteptaţi cât mai mulţi copii din toată Dieceza de Iaşi la o întâlnire cu episcopul. Copiii din parohia noastră, care vor să participe, să se înscrie la parohie până miercuri.

4. Duminica viitoare, 2 iunie, va avea loc procesiunea cu Preasfântul Sacrament. Liturghia Solemnă va fi la ora 17.00 (adică după amiază nu vor mai fi 2 liturghii), iar după aceea va avea loc procesiunea.

5. Toţi copiii de la prima împărtăşanie vor veni la ora 16.30, îmbrăcaţi la fel ca la prima împărtăşanie pentru a participa la procesiune şi să aducă cu ei şi petale de flori pentru a le presăra în faţa Sfântului Sacrament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.