1. Joia viitoare este solemnitatea Trupul şi Sângele Domnului nostru Isus Cristos. Programul liturgic de la Catedrală este cel de duminică cu cinci liturghii: 8.00, 9.15, 11.00, 16.00 şi 18.30.

2. Duminica următoare, după sfânta Liturghie de la ora 16.00 se va merge în procesiune cu Preasfântul Sacrament pe străzile oraşului.

Copiii care anul acesta au primit Prima Sfântă Împărtăşanie sunt rugaţi să vină îmbrăcaţi în alb pentru a merge înaintea Sfântului Sacrament. În acest sens, ei sunt rugaţi să vină sâmbătă de la ora 10.00 la Catedrală pentru a face o scurtă pregătire. Îi invităm pe credincioşi în număr cât mai mare la această mărturie publică a credinţei noastre în prezenţa sacramentală a lui Cristos în Euharestie.

3. Vineri seara, la Liturghia de la ora 18.30, seria de preoţi ai părintelui Alois Fechet se va aduna în Catedrala noastră pentru a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru cei 40 de ani de preoţie. Este un moment foarte important pentru ei şi pentru Biserică. Vă invităm, în funcţie de posibilităţi, să participaţi la acest moment înălţător!

4. Tot duminica următoare după procesiune se va inaugura şi capela pentru adoraţie perpetuă care se va amenaja în Catedrala noastră. Programul de adoraţie va fi în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 8.00-18.00. Cei care doresc să participe în mod constant o oră pe săptămână la această adoraţie sunt rugaţi să se înscrie la Parohie. Ar fi frumos ca în zilele de luni şi marţi să se înscrie credincioşi din sectorul I, miercuri şi joi din sectorul II, iar vineri şi sâmbătă din sectorul III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.