Îngeraşii

(Corul copiilor de la Parohia Catedralei Romano-Catolice Iaşi)

 

Copii sunt marea minune a lumii! Ei sunt vitorul omenirii, sunt semne de speranță pentru mâine, sunt frumusețea întruchipată, sunt nevinovații omenirii, sunt donatori de zâmbete neprefăcute, sunt imaginea glasurilor îngerești de pe pământ, sunt modele de rugăciune și încredere necondiționată, sunt cei care dau totul, ei sunt magistralii făuritori de bucurie pentru cei din jur!

Aceasta este și deviza Corului de copii al Catedralei Romano – Catolice din Iași „Îngerașii”, care a luat ființă la 1 niembrie 2005, dată la care a susținut primul său concert cu ocazia sfințirii noii catedrale.  De atunci și până astăzi au concertat în fiecare an de Crăciun atât în Catedrala „Sf. Maria Regină” din Iași, cât și în diferite parohii ale Diecezei de Iași: Butea, Barați, Bacău, Buhonca, Săbăoani și Tămășeni.

Corul de copii „Îngerașii” a lansat primul său CD „Îngerașii cântă de Crăciun” în decembrie 2006, după care a urmat un al doilea intitulat „Cei șapte magnifici”, lansat în iunie 2010, un CD cu caracter educațional pentru grădinițe și școli primare.

Actulamente corul „Îngerașii” este alcătuit din 30 de copii, iar promotorul și dirijorul acestui cor este Dl. Maximilian Husaru, dascăl al Catedralei Romano-Catolice din Iași.  „Îngerașii” se întâlnesc  în fiecare sâmbătă la ora 16,00 pentru repetiția necesară pregătirii și animării Sf Litrughii de Duminică de la ora 9,15.

Dacă ești un copil cu vărsta cuprinsă între 9-14 ani te așteptăm să vii să ni te alături!

Pr. Petru Dorcu

 

ÎNSCRIERI ÎN GRUPUL CORAL „ÎNGERAŞII”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.