1.- Colecta de duminica trecută, pentru Caritas, a însumat 6814 lei. Mulțumiri din partea beneficiarilor pentru generozitatea dumneavoastră.

2.- Miercuri, 16 decembrie, la ora 18.00, Preasfințitul Iosif Păuleț va celebra sfânta liturghie și va ține cateheza în biserica Sfântul Pius de Pietrelcina din Valea Lupului.

3.- Joi, 17 decembrie, începem timpul special de pregătire pentru solemnitatea Crăciunului.

4.- Duminica viitoare, 20 decembrie, la ora 19:00, corul Juvenes Ecclesiae, va susține tradiționalul Concert de Crăciun care va fi transmis pe frecvențele Radio Iași și pe canalele Ercis Media. Pentru a evita aglomerația și a respecta normele de siguranță prevăzute pentru perioada aceasta, intrarea se va face pe bază de invitație. Liturghia de la ora 18:00 se va celebra la ora 17:00. Aviz celor care participă frecvent la această liturghie.

5.- Luni, 21 decembrie, vom vizita bolnavii pentru spovada și împărtășania de Crăciun.

6.- Lumina sfântă de la Betleem va fi distribuită anul acesta marți, 22 decembrie, la ora 11:00, în cadrul sfintei liturghii prezidată de Preasfințitul Iosif Păuleț cu participarea reprezentanților Scout din dieceză.

7.- Miercuri, 23 decembrie, în intervalul 9:00-19:00 și joi, 24 decembrie, în intervalul 9:00-17:00, doi preoți vor fi prezenți în confesionalele din cele două capele de la intrarea în catedrală pentru spovezi.

8.- Date fiind condițiile pandemiei, liturghia din noaptea de Crăciun se va celebra la ora 20:00.

9.- Copiii de la Centrul de Plasament Sf. Iosif au pregătit pentru cei doritori decorații de Crăciun. Pot fi procurate la ieșirea din catedrală.

10.- Am pregătit și anul acesta scrisoarea de Crăciun însoțită de programarea pe străzi a sfințirii caselor. Pentru a fi siguri că ajunge la toate familiile din parohie, vă rugăm ca, după ce ați luat plicul, să treceți pe la voluntari sau pe la biroul parohial pentru a consemna faptul că ați intrat în posesia plicului. De asemenea vă rugăm să ne ajutați ca această scrisoare să ajungă și la acele familii care știți că nu pot veni la biserică în perioada următoare. La momentul sfințirii caselor vom oferi fiecărei familii scrisoarea pastorală a Preasfințitului Iosif Păuleț prin care ne îndeamnă să mergem împreună pe calea speranței.

Advent binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.