1. Astăzi este Ziua Mondială a Misiunilor. Mesajul Sfântului Părinte Papa Francisc, adresat Bisericii Universale cu ocazia acestei zile, se deschide cu următoarele cuvinte luate din Evanghelie: „Mergeți şi chemaţi-i pe toţi la ospăț” (Mt 22,9). Ele ne cheamă pe noi toți să fim discipoli-misionari capabili să invităm și pe alții la ospățul Sfintei Liturghii. Colectele sunt destinate susținerii misiunilor.

 

  1. Alături de inițiativa adorației euharistice din fiecare zi de vineri de la 8.00 la 18.00, vă invităm la a doua propunere prilejuită de anul pastoral actual: miercuri 23 octombrie, la ora 19:00, vom începe un parcurs biblic cu evanghelia după sfântul Ioan numit „Urmează-mă”. Este vorba despre o serie de 8 video-cateheze care ne vor ajuta să înțelegem ce înseamnă a fi discipoli ai lui Isus. Vă așteptăm începând de miercuri, o dată la două săptămâni, în sala de cateheze a parohiei, la ora 19:00.

 

  1. Programul sfințirii mormintelor de anul acesta de la toate cimitirele din Iași poate fi consultat la afișierele de afară. Anul acesta pe data de 2 noiembrie la ora 14:00 vom trăi un moment deosebit: episcopul Iosif Păuleț va sfinți lucrările de renovare a Capelei surorilor Notre Dame de Sion din cimitirul Eternitatea. Vă invităm încă de pe acum la această celebrare specială.

 

 

 

Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.