1. În această după-amiază vom avea o singură Sfântă Liturghie la ora 17:00 după care va urma procesiunea cu Sfântul Sacrament pe străzile din jurul catedralei. Va fi o ocazie potrivită pentru a ne manifesta credința, dar și de a-i mulțumi încă o dată Domnului pentru aniversarea a 5 ani de la vizita sfântului părinte papa Francisc în orașul nostru.

 

  1. Miercuri, 5 iunie, va avea loc la ora 19:00 o nouă întrunire a Grupului caritativ parohial „Sf. Vincențiu de Paul”. Îi așteptăm să participe pe toți credincioșii care doresc să sprijine activitățile caritative ale comunității noastre.

 

  1. Joi, 6 iunie, tinerii ne invită la o oră de adorație euharistică ce va avea loc în catedrala Sfânta Fecioară Maria Regină începând cu ora 19:00.

 

  1. Vineri, 7 iunie, vom celebra solemnitatea Preasfânta Inimă a lui Isus, precum și ziua mondială de rugăciune pentru sfințirea preoților. Sfintele Liturghii vor fi la ora 6:30, 7:30 și 18:00. Vă invităm în mod special la adorația euharistică de la ora 17:00 în cadrul căreia vom cânta Litania în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus. Fiind și prima vineri din lună vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie. După Liturghia de seară va urma o cateheză pentru toți credincioșii cu tema anului pastoral „Biserica, familia lui Dumnezeu”.

 

  1. Sâmbătă, 8 iunie, vom comemora Inima Neprihănită a Mariei. Ne vom ruga rozariul și vom cânta Litania sfintei Fecioare sâmbătă seară la ora 17:15.

 

  1. Am început înscrierile pentru campusurile de vară pentru copii: 1-6 iulie pentru copiii mici din clasele 0-3 și 8-13 iulie pentru copiii din clasele 4-8. Vă așteptăm la biroul parohial pentru înscrieri și alte detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.