1. Miercuri, 29 martie, după sfânta liturghie de seară va avea loc o primă întâlnire în vederea constituirii în parohia noastră a Asociației Sfântul Vincențiu de Paul. Această asociație este deja prezentă în mai multe parohii din dieceza noastră și are scopul de a susține și organiza activități caritative în slujba celor mai nevoiași. Credincioșii care doresc să susțină această inițiativă sunt așteptați la ora 19:00 la subsolul catedralei.
  2. Duminica viitoare este duminica Floriilor și începutul Săptămânii Sfinte. Programul sfintelor liturghii va fi ca în orice duminică: 8:00, 9:15 și 11:00, 16:00 și 18:00. La toate celebrările se vor sfinți ramurile.
  3. Vom merge la bolnavi pentru spovada și împărtășania de Paști luni, 3 aprilie. Dacă sunt bolnavi sau bătrâni care nu sunt pe lista noastră pentru vinerea I, dar doresc să fie vizitați cu această ocazie, vă rugăm să anunțați la biroul parohial.
  4. Marți, 4 aprilie, va avea loc Calea Crucii a tinerilor pe dealul Cetățuia începând cu ora 20:00. Îi invităm pe toți tinerii la acest moment de rugăciune și de manifestare a credinței.
  5. Sfânta Liturghie din Noaptea de Paști va fi celebrată anul acesta la ora 22.00 sâmbătă 8 aprilie.
  6. Colecta de duminica trecută destinată susținerii Centrului Diecezan Caritas și programelor sale de îngrijire la domiciliu a însumat 7263 lei. Vă mulțumim pentru generozitatea arătată și cu această ocazie!

 

 

O duminică senină și un Post binecuvântat în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.