1. În acest an pastoral dorim să redescoperim cu toții că suntem discipoli misionari ai lui Cristos. O primă inițiativă va fi să dedicăm fiecare zi de vineri adorației euharistice pentru a cere Domnului harul reînflăcărării credinței noastre. Astfel, după Sf. Liturghie de la ora 7:30 vom expune Sfântul Sacrament pentru întreaga zi până la Sfânta Liturghie de la ora 18:00. Vă invităm așadar în fiecare zi de vineri să intrați în catedrala nouă chiar și pentru câteva minute. Veți primi astfel putere și încredere în trăirea propriei misiuni.

 

  1. Miercuri, 16 octombrie, la ora 19:00 va avea loc întrunirea grupului caritativ Sf. Vincențiu de Paul. La această întâlnire va fi prezent părintele Petru Păuleț, asistentul spiritual la nivel național al familiei vincențiene.

 

  1. Joi, 17 octombrie, la sfânta Liturghie de la ora 18:00, episcopul Iosif Păuleț îi va mulțumi lui Dumnezeu pentru cei 70 de ani de viață. Vă invităm să îl însoțim cu prezența și rugăciunea noastră.

 

  1. Tot joi Clubul seniorilor împlinește un an de la prima întâlnire. Îi așteptăm pe toți seniorii la ora 16:00 pentru a marca această primă aniversare.

 

  1. Vineri, 18 octombrie, în sărbătoarea Sfântului Luca, patronul medicilor, se va celebra o Sfântă Liturghie specială în Catedrală la ora 18.00, la care sunt invitaţi să participe medicii și toţi lucrătorii sanitari, precum și voluntarii care se îngrijesc de cei aflaţi în suferinţă.

 

  1. Duminica viitoare, 20 octombrie, Biserica Catolică celebrează Ziua Mondială a Misiunilor. Ne vom ruga pentru misionari și îi vom susține prin colectele speciale din această duminică. La Sfânta Liturghie de la ora 11:00 vor fi sfințiți diaconi 9 seminariști ai Seminarului Mare din Iași.

 

7. Programul sfințirii mormintelor din cimitirele orașului nostru poate fi consultat la afișierele catedralei și pe site-ul parohiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.