1. Mâine, 9 septembrie, începe noul an școlar. Dorim să fim alături ca și comunitate de elevi, dascăli și părinți la acest început prin rugăciunea noastră și prin prețuirea muncii lor. Duhul Sfânt să-i inspire cu lumină și înțelepciune pe toți cei implicați în educarea noilor generații.

 

 

  1. Începem înscrierile copiilor din parohia noastră pentru Prima Sfântă Împărtășanie și pentru Mir. La Prima Sfântă Împărtășanie se pot înscrie copiii care intră în clasa a II-a, iar la Sfântul Mir se pot înscrie adolescenții care intră în clasa a VII-a sau în clasele mai mari.

 

 

  1. Sâmbătă, 14 septembrie, celebrăm sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci. Sfintele Liturghii vor fi la orele 6:30, 7:30 și 18:00.

 

 

  1. De sâmbăta viitoare se reiau activitățile destinate copiilor: cateheza, ora de religie și corul Îngerașii. La afișier puteți vedea școlile care oferă posibilitatea de a participa la ora de religie catolică. Pe toți ceilalți elevi îi așteptăm la ora de religie de la catedrală. Tot la afișier poate fi consultat orarul tuturor activităților noastre destinate elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.