1. Miercuri, 21 august, la ora 19:00, va avea loc o nouă întâlnire a grupului caritativ sfântul Vincențiu de Paul. Îi invităm la sala de cateheze pe toți cei interesați să ajute inițiativele caritative ale comunității noastre.

 

  1. Joi, 22 august, vom celebra sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria, Regină, care este și ocrotitoarea noii noastre catedrale. Chiar dacă în calendarul nostru obișnuit această celebrare nu este scrisă cu roșu și nici cu litere mari, pentru parohia noastră este o solemnitate. De fapt, sărbătoarea Sfintei Fecioare Maria Regină desăvârșește misterul Adormirii Maicii Domnului și de aceea ne cheamă pe toți să beneficiem de harul încoronării Sfintei Fecioare. Vor fi trei sfinte liturghii: 6:30, 7:30 și 18:00. Liturghia solemnă a hramului celebrată de Preasfințitul Iosif Păuleț va avea loc seara la ora 18.00. La ora 17.15 ne vom ruga împreună sfântul rozariu și vom cânta Litania în cinstea Sfintei Fecioare. Vă invităm cu drag să vă faceți timp și să participați la Sfânta Liturghie pentru a o cinsti împreună pe Preacurata Fecioară Maria, Regina cerului și a pământului.

 

  1. Vineri, 23 august, la ora 10:30 va avea loc sfânta liturghie de inaugurare și sfințire a Centrului social „Sf. Alois Guanella” de la Plopii fără soț. Comunitatea noastră va ajuta acest centru prin achiziționarea lenjeriilor și a prosoapelor necesare celor 50 de persoane cu dizabilități neuromotorii, beneficiare ale acestui centru. Vă mulțumim pentru generozitatea de care ați dat dovadă la colecta Liturghiei de hram din 15 august, care a fost destinată acestei opere caritative și care a însumat 5609 lei.

 

  1. Și anul acesta vom face pelerinajul nostru parohial la Cacica în prima sâmbătă a lunii septembrie. Puteți așadar să vă înscrieți pentru pelerinajul de pe 7 septembrie la biroul parohial. Contribuția pentru transport este de 80 de lei.

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.