1. Joi, 15 august, vom celebra solemnitatea Adormirea Maicii Domnului și hramul comunității noastre parohiale. Data de 15 august este importantă și pentru că reprezintă sărbătoarea întregii noastre dieceze. Sfânta Liturghie pontificală de hram va fi la ora 18.00 și va fi prezidată de către episcopul nostru Iosif Păuleț. Vă invităm și la rugăciunea mariană de la ora 17.15 în cadrul căreia vom medita misterele de slavă ale Rozariului și vom cânta litania în cinstea Sfintei Fecioare Maria.

 

  1. Fiind o sărbătoare de poruncă, programul Sfintelor Liturghii de pe 15 august va fi ca în zi de duminică: 8.00, 9.15, 11.00, 16.00, 18.00. Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi celebrată în catedrala Adormirea Maicii Domnului, întrucât este și ziua în care se împlinesc 235 de ani de la sfințirea catedralei noastre istorice (1789-2024).

 

  1. Îi spunem bun venit în comunitatea noastră noului părinte vicar, părintele Ștefan Emanuel Simon. Sfinția sa provine din parohia Șcheia și până la data de 1 august a activat în parohia din Nicolae Bălcescu. Îi dorim spor și binecuvântare în slujirea sa, părintele Ștefan urmând să se ocupe în special cu tinerii de la catedrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.