1. Duminica viitoare, 28 iulie, vom celebra cea de-a patra Zi mondială a bunicilor și a persoanelor vârstnice. Există două modalități de a participa în mod activ la această zi: rugăciunea pentru bunici și persoanele în vârstă la Sfânta Liturghie, precum și vizitarea vârstnicilor singuri. De aceea, duminica viitoare, la toate Sfintele Liturghii, ne vom ruga în mod special pentru bunici și persoanele în vârstă, iar Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi celebrată de către ep. Petru Gherghel, episcop emerit de Iași. Biserica acordă indulgență plenară celor care îi vor vizita pe bătrânii singuri în zilele apropiate de 28 iulie.

 

  1. Parohia Romano-Catolică „Sfânta Ana” din Lespezi organizează sâmbătă, 3 august 2024, cea de-a XI-a Întâlnire Diecezană a Familiilor. Sunt invitate să participe cât mai multe familii din întreaga dieceză pentru a aprofunda și mai mult identitatea și misiunea familiei creștine. Familiile din parohia noastră care doresc să participe sunt invitate să se anunțe la biroul parohial.

 

  1. A început deja sezonul concediilor și al vacanțelor estivale. Vă invităm să beneficiați de acest timp binecuvântat de odihnă oferind timp și spațiu relației cu cei mai apropiați din familie și relației cu Dumnezeu. Librăria Presa Bună vă pune la dispoziție o serie întreagă de cărți care pot să vă ajute să vă hrăniți și mai mult sufletele. De asemenea pe situl diecezei ercis.ro puteți afla programul Liturghiilor duminicale din toate parohiile diecezei pentru a putea sfinți ziua Domnului și în timpul concediilor.

 

 

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate

iar celor care pleacă sau sunt în concediu: odihnă plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.