1. Luni, 24 iunie, este sărbătoarea Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul. Programul sfintelor liturghii va fi următorul: 6:30, 7:30, 11:00 și 18:00. În cadrul liturghiei de la ora 11:00, 7 diaconi vor fi sfințiți preoți. Liturghia va fi prezidată de Preasfințitul Iosif Păuleț. Îi amintim în rugăciunea noastră pe cei 7 tineri care vor fi trimiși în secerișul Domnului.

 

  1. Miercuri, 26 iunie, la ora 19:00, va avea loc o nouă întâlnire a grupului caritativ „Sf. Vincențiu de Paul”. Vă așteptăm pe toți cei care doriți să vă implicați în activitățile caritative ale parohiei.

 

  1. Joi, 27 iunie, se împlinesc 140 de ani de la înființarea Diecezei de Iași. Aniversarea va fi marcată prin sfânta Liturghie pontificală de la ora 18:00 prezidată de către Preasfințitul Iosif Păuleț.

 

  1. Sâmbătă, 29 iunie, vom celebra solemnitatea Sfinților Apostoli Petru și Paul. Este sărbătoare de poruncă, prin urmare programul sfintelor Liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. În această zi ne amintim și ne rugăm în mod special pentru episcopul auxiliar Petru Sescu și episcopul emerit Petru Gherghel, ca și pentru toți aceia care poartă numele celor doi apostoli.

 

  1. Mai rămân câteva zile pentru înscrierea copiilor la Campusul de vară ce se va desfășura în primele două săptămâni din luna iulie. Se pot înscrie copiii care au terminat clasa pregătitoare până la absolvenții clasei a VIII-a.

 

O săptămână binecuvântată și rodnică!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.