1. Joi, 13 iunie, îl comemorăm pe Sfântul Anton de Padova. Va fi și hramul Bisericii Sfântul Anton de Padova din Iași care se va celebra seara la ora 18.00. Aici la catedrală vom sfinți crinii și vom binecuvânta copiii prin mijlocirea Sfântului Anton în aceeași zi la Liturghia de la ora 18.00. Îi așteptăm pe toți copiii pentru acest moment frumos de rugăciune.

 

  1. Vineri, 14 iunie, tinerele familii sunt invitate să participe la o nouă întâlnire dedicată aprofundării harului căsătoriei. Întâlnirea va avea loc la ora 19:00 în sala de cateheză a parohiei, iar copiii vor avea parte de un program special dedicat lor.

 

  1. Sâmbătă, 15 iunie, la ora 9:30 va avea loc întrunirea Consiliului Pastoral Parohial. Îi invităm să participe pe toți membrii Consiliului pentru a lua pulsul vieții comunității noastre și pentru a dezbate proiectele de viitor.

 

  1. Vă reamintim că am început înscrierile la campusul de vară pentru copii care se va desfășura în primele două săptămâni ale lunii iulie. Înscrierile se pot face la biroul parohial.

 

  1. Astăzi suntem chemați să ne exercităm dreptul la vot, participând la alegerile locale și europarlamentare. Conferința episcopilor catolici din România ne îndeamnă să conştientizăm rolul nostru în modelarea viitorului comunităţilor noastre și să fim deschişi spre candidaţii care doresc să slujească binele comun în lumina învăţăturii Evangheliei, în favoarea păcii şi a democraţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.