1. În seara aceasta va avea loc la ora 19:00 în catedrala Sfânta Fecioară Maria Regină un concert de orgă care vrea să fie un omagiu în cinstea fericitului Anton Durcovici și a vizitei sfântului părinte papa Francisc la Iași. Vă invităm cu bucurie la acest concert al maestrului Alexandru Catău.

 

  1. Duminica viitoare este sărbătoarea Preasfintei Treimi și, de asemenea, este o sărbătoare specială a comunității noastre pentru că 45 de copii îl vor primi pentru prima oară pe Isus în Sfânta Împărtășanie la Liturghia de la ora 9:15. Pentru a permite familiilor acestor copii să participe activ mai multe bănci le vor fi rezervate lor. Îi însoțim pe copii și familiile lor cu rugăciunea noastră.

 

  1. Marți, 21 mai Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii Moldova din Iași va susține un concert de muzică clasică. Concertul va avea loc în catedrala Sfânta Fecioară Maria Regină din Iași la ora 19:30.

 

  1. Vă mulțumim pentru generozitatea de care ați dat dovadă și duminica trecută prin colecta destinată susținerii proiectelor Oficiului pentru comunicații al diecezei noastre.

 

  1. După cum bine știți vineri săptămâna aceasta am aniversat 10 ani de la beatificarea fericitului Anton Durcovici. Cu această ocazie a fost inaugurat Ansamblul Muzeal Catolic care este compus din cripta catedralei istorice Adormirea Maicii Domnului și memorialul Anton Durcovici de la subsolul catedralei noi. După sfânta Liturghie aveți ocazia de a beneficia de un tur ghidat al celor două spații ale Muzeului: cripta catedralei, la care aveți acces intrând în catedrala istorică și coborând scările din stâng, precum și memorialul la care aveți acces coborând în stânga catedralei noi la demisol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.