Anunțuri: 26 februarie 2023

0
304

1.Colecta de astăzi este pentru susținerea celor care au de suferit din cauza cutremurelor din Turcia și Siria.

  1. Centrul Misionar Diecezan ne oferă și anul acesta posibilitatea de a ajuta oamenii săraci din misiuni prin intermediul Cutiuței Speranței. Acestea pot fi găsite la intrarea în biserică. Vă rugăm să le luați și să le aduceți în prima duminică după Paști.

3.Vinerea și sâmbăta aceasta sunt primele din luna martie, cu devoțiunile către Preasfânta Inimă a lui Isus și Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. Vineri vom vizita bolnavii.

  1. În perioada 3-5 martie 2023, Seminarul Mare Diecezan din Iaşi organizează Zilele Porţilor Deschise. Sunt invitați tinerii de clasa a XII-a, precum şi cei care au absolvit deja liceul pentru a trăi o profundă experienţă vocaţională.
  2. La ieșirea din catedrală veți găsi tineri și copii din Acțiunea Catolică și voluntari de la Caritas care au confecționat și anul acesta mărțișoare. Acestea sunt rodul creativității și al dorinței lor de a înfrumuseța acest început de primăvară. Din vânzarea lor vor fi susținute diferite opere de caritate pe care le au în desfășurare. De aceea vă invităm să vă opriți să le admirați și chiar să le achiziționați.

 

 

 

 

VĂ DORIM O SĂPTĂMÂNĂ BINECUVÂNTATĂ

ȘI O PRIMĂVARĂ CÂT MAI FRUMOASĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.