Sfântul Iosif, Ziua Tatălui

0
408
Sâmbătă, 19 martie, în sărbătoarea Sfântul Iosif, soțul Sfintei Fecioare Maria, Parohia noastră a sărbătorit cu mare bucurie Ziua Tatălui. După ce la Sfânta Liturghie ne-am rugat in mod special pentru toți tații din parohie, la subsolul catedralei, momentul de bucurie și aducere de mulțumire pentru munca și devotamentul lor a continuat cu o „petrecere de post” pregătită pentru ei.
„A fost un eveniment frumos și un timp de calitate petrecut împreună”, după cum a declarat unul dintre tați. Cei prezenți la sărbătoare au primit și câte o icoană cu o rugăciune și un citat din Sfânta Scriptură care să-i ajute în împlinirea îndatoririlor lor.
Copiii s-au distrat și ei la cele trei laboratoare pregătite pentru ei: brățări, baloane și face-painting, și cu toții au imortalizat aceste momente la cabina foto amenajată de domnul Adrian Cuba. Bineînțeles, nu puteau lipsi bunătățile culinare! Mulțumim cu această ocazie mamelor care le-au pregătit!
Sfântul Iosif să mijlocească pentru toți belșug de haruri, iar noi continuam să ne rugăm pentru binele și prosperitatea familiilor din comunitatea noastră. La mulți ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.