Anunțuri: 28 noiembrie 2021 – Duminica I din Advent

0
781

1.-Am început astăzi Adventul, timp special de pregătire pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Isus Cristos. Pentru a trăi mai bine această perioadă la Sfânta Liturghie din fiecare seară vom medita asupra profeției din Vechiul Testament care s-a împlinit la Crăciun și se poate împlini și în viețile noastre: „Iată, Fecioara va zămisli și va naște un fiu căruia îi va pune numele Emanuel” (Is 7,14). De asemenea pentru a marca mai bine așteptarea Crăciunului vă invităm în fiecare dimineață la ora 7.15 pentru a face împreună rugăciunea de dimineață a Bisericii, Laudele.

  1. Preasfințitul Iosif Păuleț va ține în Advent în fiecare joi seară în Catedrala Adormirea Maicii Domnului de la ora 19.00 o cateheză plecând de la tema noului an pastoral: „Părtași la viața Bisericii”. Vă așteptăm să luați parte la aceste evenimente pentru a vă simți părtași la viața Bisericii noastre.
  2. Duminica viitoare, 5 decembrie, în cadrul Liturghiei de la ora 16:00 va avea loc adeziunea la Acțiunea Catolică, la toate cele trei sectoare: copii, tineri și adulți.
  3. Colecta de duminica trecută, pentru seminariile diecezane, a însumat 7752 lei. Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră statornică și generoasă atât material-financiară cât și spirituală.
  4. La biroul parohial sau la ieșirea din catedrală veți putea găsi calendarul bisericesc pentru anul 2022 în varianta clasică cât și cel cu file.
  5. Tinerii din Acțiunea Catolică au pregătit și anul acesta coroane de Advent. Donațiile dumneavoastră vor fi folosite pentru a aduce în prag de sărbători un strop de fericire și speranță celor care au o situație financiară mai precară.
  6. Colecta de duminica viitoare va fi pentru Centrul diecezan Caritas, în vederea susținerii celor două centre de plasament, de la Iași și de la Barați – Bacău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.