Anunțuri: 19 septembrie – Duminica a 25-a de peste An

0
517
  1. Miercuri, 15 septembrie, a avut loc un eveniment mult așteptat de întreaga comunitate catolică din Moldova: redeschiderea catedralei Adormirea Maicii Domnului și sfințirea noului altar. Dorim să mulțumim tuturor credincioșilor parohiei noastre care au contribuit în diferite modalități la pregătirea sărbătorii și la buna desfășurare a celebrării. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească cu binecuvântarea și harul său.
  2. Catedrala Adormirea Maicii Domnului vă așteaptă așadar să îi redescoperiți frumusețea, dar mai ales să vă întâlniți cu Domnul Isus și cu Maica Sfântă prin momente de rugăciune personală. Întrucât mai sunt unele lucrări de terminat, nu putem să reluăm imediat programul obișnuit al celebrărilor liturgice comunitare. Îndată ce va fi posibil vă vom anunța programul liturgic din vechea catedrală.
  3. Începând cu duminica viitoare, 26 septembrie, se va începe ora de religie pentru liceeni la ora 17.00 la subsolul catedralei. Tinerii liceeni care au intrat în clasa a IX-a sunt invitați să se înscrie pentru ora de religie la biroul parohial.

   Vă dorim o duminică binecuvântată și o săptămână rodnică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.