Anunțuri: Duminică, 18 septembrie 2016

0
1488

vang-xxv1. Iubiţi credincioşi, anul acesta se împlinesc 30 de ani de la întâlnirea interreligioasă pentru pace, convocată la Assisi, în Italia, de către sfântul papă Ioan Paul al II-lea, la 27 septembrie 1986. Cu această ocazie, de astăzi până marţi va avea loc la Assisi o întâlnire interreligioasă cu tema „Sete de pace. Religii şi culturi în dialog”, care va reuni peste 400 de lideri religioşi şi politici, precum şi oameni de cultură din lumea întreagă. Sfântul Părinte papa Francisc va participa la încheierea întâlnirii de marţi, când se va celebra şi o Zi Mondială de Rugăciune pentru Pace. Suntem invitaţi şi noine rugăm în aceste zile Bunului Dumnezeu pentru a cere darul păcii pentru lumea întreagă, iar marţi seară la Liturghie vom face rugăciuni speciale în acest sens.

2. Începând de mâine seară, în parohia „Sf. Pius din Pietrelcina” din Valea Lupului vor avea loc misiuni populare ţinute de pr. Iosif Iacob. Liturghia va fi celebrată în fiecare seară la ora 18:00. În aceeaşi parohie, sâmbătă la ora 11:00 va fi administrat sf. Mir, iar duminica viitoare, tot la ora 11:00, va fi Liturghia de hram.

3. Centrul Diecezan Caritas organizează în Iaşi cursuri de calificare în meseria Infirmieră.

4. A apărut revista „Isus, prietenul copiilor”.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

Anexă:

  1. Detalii despre cursul de la Caritas:

Caritas: Cursuri de calificare în meseria Infirmieră

Centrul Diecezan Caritas Iaşi organizează în Iaşi cursuri de calificare în meseria Infirmieră – cod N.C. 5132.2.1 (nivel 2), la finalul căruia se obţine Certificat de calificare recunoscut la nivel european.

Durata cursului – 720 ore (aprox. 6 luni)

Cursurile se vor desfăşura începând cu 10 octombrie 2016.

Înscrierile se fac până la 30 septembrie 2016, zilnic (luni-vineri) între orele 9.00-16.00 la sediul Centrului Diecezan Caritas Iaşi din strada Sărărie, nr. 134.

Taxa de participare: 650 lei în două rate.

Acte necesare:

– copia actului de identitate

– copia certificatului de naştere

– copia certificatului de căsătorie/hotărâre de divorţ (dacă este cazul)

– copia actului de studii al ultimei şcoli absolvite (învăţământ minim obligatoriu)

– adeverinţă de la medicul de familie – apt curs infirmiere.

– prima rată de 300 lei.

Informaţii suplimentare şi detalii, zilnic (luni-vineri) între orele 8.30-16.30, la Centrul Diecezan Caritas Iaşi, strada Sărărie, nr. 134, tel. 0232/210085.

Centrul Diecezan Caritas Iaşi este autorizat să desfăşoare programul de calificare în ocupaţiainfirmieră de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor şi Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului cu autorizaţia seria IŞ, nr. 001274, numărul în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională fiind J22/681/18.06.2014.

2. Invitaţia la misiuni şi hram la Valea Lupului:

invitatie-de-la-valea-lupului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.