Anunțuri: Duminică, 11 septembrie 2016

0
1517

il-figliol-prodigo1. Iubiţi credincioşi, după cum ştim cu toţii, mâine începe anul şcolar 2016-2017. Printre disciplinele care contribuie la formarea copiilor, mai ales din punct de vedere spiritual, un loc deosebit îl ocupă şi Ora de religie. Pentru acei copii din parohia noastră care nu pot beneficia de ora de religie catolică în şcoală, oferim această posibilitate aici la biserică în fiecare sâmbătă. În acest sens, sâmbăta viitoare, 17 septembrie, la ora 14:00, se fac înscrieri și se începe ora de religie la Biserică!

Tot sâmbătă, copiii sunt rugați să se înscrie și în corul „Îngerașii”.

2. Duminica viitoare, 18 septembrie, după Liturghia de la ora 16:00, se vor face înscrierile pentru Ora de religie şi pentru elevii de liceu care nu pot face această oră de religie catolică în liceele de care aparţin.

3. Tot duminica viitoare, la Liturghia de la ora 9:15, îi așteptăm pe toți copiii şi adolescenţii din comunitatea noastră parohială pentru a primi binecuvântarea de început de an școlar. Pentru ca noul an şcolar să înceapă cu binecuvântarea lui Dumnezeu este bine ca toţi copiii să se spovedească şi să se împărtăşească. În acest sens, deoarece nu este timp suficient pentru spovezi pentru toţi copiii duminică la Liturghie, le oferim tuturor posibilitatea de a se spovedi sâmbăta viitoare, de la ora 15:00.

4. Părinţii ai căror copii au început clasa a II-a sau au împlinit 8 ani sunt rugați să-i înscrie pentru pregătire la Prima Sf. Împărtășanie la biroul parohial!

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă

şi o săptămână binecuvântată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.