Anunțuri: Duminică, 13 martie 2016

0
1980

1. Iubiţi credincioşi, după cum aţi observat, biroul parohial a fost mutat aici, la intrarea în catedrală pe stânga, pentru o perioadă provizorie, din cauza unor lucrări de reparaţii la clădirea Episcopiei şi Parohiei.

2. Marţi, 15 martie, la ora 20:00, va avea loc Calea Sfintei Cruci pe Dealul Cetăţuia. Evenimentul religios este organizat de către toţi tinerii catolici din Iaşi.

3. Pentru cei care doresc – şi vă adresăm o rugăminte în acest sens – la ieşirea din Catedrală se găseşte formularul pentru donarea sumei de 2% din impozitul pe salariu către parohie. După cum ştiţi, dacă nu decideţi dumneavoastră unde să fie donaţi, aceşti bani vor fi luaţi automat de către stat.

4. Sâmbăta viitoare, 19 martie, este Solemnitatea Sfântului Iosif. Programul Liturghiilor va fi ca în zilele de duminică.

5. Sâmbătă va fi şi hramul Seminarului şi administrarea ministerelor Lectoratului şi Acolitatului seminariştilor din anii IV şi V. Sfânta Liturghie la Seminar va fi celebrată la ora 11:00. Tot sâmbătă este şi hramul Capelei surorilor de la „Plopii fără Soţ”.

6. Duminica viitoare este Duminica Floriilor şi se celebrează şi Ziua Tineretului la nivel parohial. Ca şi în ceilalţi ani, Preasfinţitul va celebra o Sf. Liturghie la ora 17:00 la care vor participa şi tinerii de la celelalte parohii din Iaşi. Liturghiile de la ora 16:00 şi 18:00 vor fi suspendate. Duminică va fi prezent în mijlocul nostru pentru prima dată şi noul Nunţiu Apostolic în România, Mons. Miguel Maury Buendía.

7. La data de 2 martie a trecut la cele veşnice, la vârsta de 78 de ani, Mons. Janusz Bolonek, care a fost nunţiu apostolic în România între 1995 – 1998. Suntem îndemnaţi să ne rugăm cu toţii pentru odihna sa veşnică.

8. La ieşirea din catedrală câţiva copii de la Orfelinatul de la Caritas vă aşteaptă să cumpăraţi câteva lucruri confecţionate de ei.

9. Astăzi, după Sfânta Liturghie de la ora 11:00, toţi cei care, cu ocazia sfinţirii caselor, s-au înscris să se implice puţin mai mult cu diferite misiuni în cadrul comunităţii noastre, sunt aşteptaţi în aula „Fericitul Anton Durcovici”, pentru a ne organiza. E vorba de Consiliul Parohial, Feciori de Biserică, lectori, corişti, diferite grupuri etc. Pot veni şi persoane care încă nu s-au înscris, dar doresc să se înscrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.