Anunțuri: Duminică, 6 martie 2016

0
1493

figliol prodigo4

1. Iubiţi credincioşi, dacă în aceste zile am avut ocazia să-l ascultăm cu atenţie, interes şi cu mult rod pe părintele Daniel Iacobuţ, vă anunţ că părintele va mai rămâne printre noi şi în cadrul unei alte iniţiative: începând de mâine seară, el ne va prezenta, timp de patru luni, la cateheza lunară pentru toată comunitatea, patru răspunsuri la întrebarea fundamentală „De ce mergem la Sfânta Liturghie?”. Aşa că vă aşteptăm în număr cât mai mare pe toţi (adolescenţi, tineri şi persoane mai în vârstă) mâine seară, la ora 19:00, la întâlnirea lunară în Aula „Fericitul Anton Durcovici”.

2. Părintele Petru Tamaş va relua săptămâna aceasta predicile speciale de miercuri şi vineri din timpul Postului Mare.

3. Toţi cei care, cu ocazia sfinţirii caselor, s-au înscris pentru diferite misiuni în parohie (Consiliul parohial, Feciori de Biserică, lectori ş.a.m.d.) sunt rugaţi să rămână puţin duminica viitoare, după Liturghia de la ora 11:00, pentru a ne organiza. Dacă mai sunt şi alte persoane care doresc să se implice, pot rămâne şi ele, chiar dacă nu s-au înscris până acum.

4. A apărut revista „Lumina creştinului” pe luna martie.

5. De astăzi şi până duminica viitoare vor avea loc misiuni populare şi în parohia „Sfânta Tereza” din Iaşi. Predicator va fi pr. Iosif Dorcu.

6. Şi astăzi, la ieşirea din catedrală, câţiva tineri din Acţiunea Catolică din parohia noastră vor continua să vândă mărţişoare şi felicitări confecţionate de ei. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru unele opere de caritate.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă şi un timp de Post binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.