Anunțuri: Duminică, 28 februarie 2016

0
1506

12-Buon-Samaritano-212-Buon-Samaritano-2Bunul Samaritean71. Iubiţi credincioşi, vă reamintim că astăzi, la ora 15:00, va avea loc ora de adoraţie lunară, organizată pentru bolnavi şi pentru persoanele în vârstă.

2. Mâine seară, la ora 19:00, se reiau întâlnirile lunare cu familiile. Tema primei întâlniri se numeşte „Ce vei lăsa la picioarele Crucii?

3. După cum v-am anunţat şi la începutul Postului Mare, comunitatea noastră, după o perioadă de şase ani, are din nou ocazia şi bucuria de a celebra, în săptămâna care urmează, Misiuni populare. Misiunile reprezintă un timp deosebit de har dedicat în mod special predicării Evangheliei, ascultării şi meditării Cuvântului lui Dumnezeu în vederea convertirii personale şi comunitare. În Anul Jubiliar al Milostivirii misiunile au rolul de a ne îndrepta privirea spre misterul milostivirii lui Dumnezeu pentru a deveni noi înşine semn eficace al acţiunii Tatălui ceresc.

Misiunile vor fi ţinute de pr. dr. Daniel Iacobuţ, profesor şi director spiritual la Seminar, şi vor avea loc în fiecare seară la ora 18:00, de miercuri până sâmbătă, încheindu-se duminica viitoare la Liturghia de la ora 11:00.

În acele zile, vor fi mai mulţi preoţi la spovezi, începând cu ora 17:00. Vă invităm pe toţi şi vă aşteptăm să fructificaţi acest moment cu totul special de har şi binecuvântare.

4. Adoraţia de joia viitoare nu va mai avea loc la ora 17:30, ci după Liturghia de seară şi va fi organizată de tineri. Bineînţeles, sunt invitaţi toţi credincioşii, mai ales că este în timpul zilelor de misiuni.

5. Vinerea viitoare, fiind prima vineri din lună, îi vizităm acasă şi pe bolnavii care nu pot veni la biserică.

6. La ieşirea din catedrală, ca şi duminica trecută, câţiva tineri de la Acţiunea Catolică, vor continua să vândă mărţişoare confecţionate de ei şi ghiocei. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru unele opere de caritate.

Vă dorim tuturor o duminică frumoasă şi un timp de Post binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.