Înscrieri în grupul coral „Îngeraşii”

0
1145

Dragi părinţi,

corul ingerasiiCopii sunt marea minune a lumii! Ei sunt vitorul omenirii, sunt semne de speranţă pentru mâine, sunt frumuseţea întruchipată, sunt nevinovaţii omenirii, sunt donatori de zâmbete neprefăcute, sunt imaginea glasurilor îngereşti de pe pământ, sunt modele de rugăciune şi încredere necondiţionată, sunt cei care dau totul, ei sunt magistralii făuritori de bucurie pentru cei din jur!

Există o mulţime de factori care contribuie la dezvoltare armonioasă a copiilor. Printre acestea un loc deosebit de important îl ocupă: educaţia muzicală. Mai multe studiii de specialitate au asociat-o cu rezultate şcolare mai bune, cu un procentaj ridicat al tinerilor care intră la facultatea de medicină, cu un procentaj foarte mic al tinerilor care fumează sau consumă alcool sau droguri şi cu un procentaj la fel de mic al celor cu probleme de comportament. În afara acestor beneficii, potrivit specialiştilor, muzica le stimulează copiilor creativitatea şi coordonarea şi îi ajută să socializeze mai uşor. Dacă muzica face parte din viaţa de zi cu zi a copilului, îi sunt stimulate atât gândirea, cât şi dezvoltarea fizică.

Ţinând cont de toate aceste Corului de copii al Catedralei Romano – Catolice din Iaşi „Îngeraşii”, coordonat de Dl. Maximilian Husaru, dascăl al Catedralei Romano-Catolice din Iaşi, îşi propune să promoveze toate aceste valori educaţionale şi totodată să le pună în slujba slujirii lui Dumnezeu.

Dacă aveţi un copil cu vărsta cuprinsă între 9-14 ani vă aşteptăm să îl înscrieţi la corul nostru!

Descărcaţi fisa de inscriere de mai jos (word sau pdf)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.