1.- La inițiativa Sf. Părinte, Papa Francisc, astăzi se sărbătorește Prima Zi Mondială a Bunicilor și Bătrânilor. În contextul acestei pandemii care a curmat viața multor persoane vârstnice și în centrul acestui an dedicat Familiei, sfântul părinte ne cheamă, prin această zi mondială dedicată lor, să-i avem în vedere ca o prezență de mare preț pentru Biserică și pentru societate. Ne rugăm pentru toți vârstnicii din comunitatea noastră, bunici sau nu, dorindu-le multă sănătate și bătrânețe ușoară.

2.- Mulțumim părintelui Iosif-Claudiu Doboș pentru slujirea sa în parohia noastră și-i dorim mult succes în ceea ce are de făcut în cele ce urmează. Astăzi, la ora 16:00, va celebra sfânta liturghie de rămas-bun, urmând ca duminica viitoare, 1 august, să predea ștafeta noului sosit, părintele Eduard-Cristian David.

3.- Mulțumim, de asemenea, celor care au mai făcut o donație pentru noile confesionale. Ne apropiem cu pași repezi de acoperirea cheltuielilor pentru primul dintre acestea. Domnul să ne ajute să ducem la bun sfârșit lucrarea începută.

4.– Vă recomandăm, ca o lectură potrivită pentru concediu, unul dintre cele 10 volume traduse de părintele Cristian Sabău, dedicate Aparițiilor Maicii Domnului la Lourdes. Le puteți găsi la ieșirea din biserică sau la biroul parohial.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate

iar celor care pleacă sau sunt în concediu: odihnă plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.