1.- Duminica viitoare părintele nou sfințit Ștefan Simon, care a slujit ca diacon în parohia noastră în perioada pascală, va celebra la ora 11:00 prima lui sfântă liturghie în comunitatea noastră. Îl însoțim cu rugăciunea noastră cerând de la Domnul haruri bogate pentru slujirea sa preoțească acolo unde va fi trimis.

2.- Tot duminica viitoare, la ora 16:00, părintele Iosif-Claudiu Doboș va celebra o liturghie de rămas-bun. Din luna octombrie va urma studii de specialitate la Roma. Îi mulțumim pentru slujirea sa devotată, aici la noi în comunitate, și îi dorim mult succes și spor la studiat.

3.- Mulțumim celor care săptămâna aceasta au făcut o donație pentru noile confesionale, atât celor care au trecut pe la biroul parohial sau au lăsat discret o ofertă în cutia de la intrarea în catedrală cât și celor care, urmărind transmisiunile din catedrală pe facebook sau youtube și aflând de acest proiect al nostru, au făcut o donație în contul parohiei. Tuturor vă mulțumim și-l rugăm pe Domnul să ne ajute să ducem la bun sfârșit lucrarea începută.

4.– Vă recomandăm ca o lectură potrivită pentru concediu unul dintre cele 10 volume traduse de părintele Cristian Sabău, dedicate Aparițiilor Maicii Domnului la Lourdes. Le puteți găsi la ieșirea din biserică sau la biroul parohial.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate

iar celor care pleacă sau sunt în concediu: odihnă plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.