1.- Astăzi, în cadrul liturghiei de la ora 9:15, 37 de copii îl vor primi pentru prima dată pe Isus în Preasfânta Împărtășanie. Suntem alături de ei și de familiile lor la acest moment deosebit când sufletul lor curat devine un adevărat tabernacol în care Isus vine pentru prima oară și locuiește cu mult drag.

2.- Marți, 29 iunie, avem sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Paul. Este sărbătoare de poruncă, prin urmare programul sfintelor liturghii va fi ca duminica: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. La liturghia de seară vom avea ocazia să ne rugăm și să-l felicităm pe Preasfințitul Petru Gherghel atât pentru aniversarul său cât și pentru onomastică.

3.- Colecta din ziua de 29 iunie va fi pentru Obolul Sfântului Petru.

4.- Vinerea viitoare și sâmbăta viitoare sunt primele din luna iulie, cu devoțiunile la Preasfânta Inimă a lui Isus și Inima Neprihănită a Preacuratei Fecioare Maria. Vineri vom vizita bolnavii pentru spovadă și împărtășanie.

5.- Dorim să le mulțumim preasfințiților noștri, preoților și surorilor de la episcopie, celor 25 de persoane care au trecut pe la biroul parohial și tuturor credincioșilor anonimi care au făcut o ofertă pentru noile confesionale, fiecare pe măsura generozității și a posibilităților financiare. Până astăzi, așa cum se poate vedea la afișierul de la capela de adorație, s-a strâns mai bine de o zecime din costul total al unui confesional. Acest lucru este îmbucurător și ne dă speranța că vom reuși să acoperim încetul cu încetul cheltuielile pentru toate cele patru confesionale. Deocamdată ne concentrăm pe primele două. Vă amintim că cine dorește și simte că trebuie să facă lucrul acesta, poate face o ofertă fie la biroul parohial fie la cutia din spatele bisericii. Până la strângerea sumei necesare, această cutie va fi destinată colectării ofertelor dumneavoastră și ale celor care vor trece pragul catedralei. Domnul, care cunoaște cel mai bine inima omului, să răsplătească așa cum știe El mai bine darul dumneavoastră.

Să aveți o duminică și o săptămână binecuvântate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.