1.- Vineri, 11 iunie, avem sărbătoarea Preasfintei Inimi a lui Isus și totodată a 75-a Zi Mondială de Rugăciune pentru Sfințirea Preoților iar sâmbătă, 12 iunie, sărbătoarea Inimii Neprihănite a Preacuratei Fecioare Maria. Nu sunt sărbători de poruncă însă în ambele zile avem ocazia de a ne arăta prețuirea și recunoștința față de iubirea acestor două inimi participând la sfânta Liturghie și, dacă se poate, și împărtășindu-ne. Programul este cel obișnuit: 6:30, 7:30 și 18:00. În fiecare seară din luna iunie vom medita pe teme legate de cultul Preasfintei Inimi a lui Isus.

2.- Duminica viitoare este 13 iunie, zi în care este amintit în calendarul bisericesc Sfântul Anton de Padova. Parohia din Alexandru, care îl are ca patron, va fi în sărbătoare întrucât își celebrează hramul și va avea loc sfințirea bisericii și consacrarea altarului în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11:00, prezidată de Preasfințitul Iosif Păuleț.

3.- Sfințirea crinilor și binecuvântarea copiilor prin mijlocirea sfântului Anton de Padova le vom face marți, 15 iunie, la liturghia de seară.

4.- Am reluat programul de adorație din Capela Preasfântului Sacrament. În fiecare zi, de luni până sâmbătă, începând cu ora 8:00 și până la programul de seară, oricine dorește, poate să ofere din timpul său o oră sau mai multe ore, într-o anumită zi sau în mai multe zile și să stea în tăcere și adorație în fața Preasfântului Sacrament prezent în tabernacolul din această capelă. Mai sunt multe locuri libere, după cum se poate vedea în tabelul de pe ușa capelei.

5.- Pentru spovezi, în speranța că vom reveni în curând la viața normală, în mod obișnuit vor fi disponibile două confesionale: cel din capela Durcovici și cel din spate, dreapta.

6.- La ieșirea din biserică, la biroul parohial sau la librăria Presa Bună cei interesați puteți găsi numărul pentru luna iunie al revistei Lumina Creștinului și numărul pentru lunile mai-iunie al revistei Mesagerul Sfântului Anton.

7.- Joi, după sfânta Liturghie de seară, tinerii ne invită la adorație.

8.- Duminica viitoare vom sărbători ziua copilului în parohia noastră. Copiii sunt invitați și așteptați să participe la liturghia de la ora 9:15.

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!

LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.