1.- Mâine, 31 mai, ultima zi din această lună închinată Maicii Domnului, avem sărbătoarea Vizitei sf. Fecioare Maria. Nu este sărbătoare de poruncă, însă vă invităm cu drag să o cinstim pe Preacurata în această sărbătoare participând la devoțiunea mariană și la sfânta liturghie de seară.

2.- Tot mâine, la ora 11:00, în cadrul sfintei liturghii prezidate de Preasfințitul Iosif Păuleț, sora Bianca Rotaru va face profesiunea perpetuă în cadrul Institutului Slujitoarele lui Cristos, Marele Preot.

3.- Marți, 1 iunie, se împlinesc 2 ani de la vizita sfântului părinte, papa Francisc, la Iași. Vom marca acest aniversar în cadrul sfintei liturghii de seară, de la ora 18:00, prezidată de Preasfințitul Iosif Păuleț.

4.- Joi, 3 iunie, avem sărbătoarea Trupul și Sângele Domnului, Joia Verde. Programul sfintelor liturghii va fi ca în zi de duminică: 8:00, 9:15, 11:00, 16:00 și 18:00. La sfârșitul sfintei liturghii de seară se va face procesiunea cu preasfântul Sacrament aici, în curtea catedralei. Pentru a asigura spațiul necesar, pentru liturghia de la ora 18:00 nu se va mai putea parca în curtea catedralei. Vă rugăm să aveți în vedere acest lucru și să vă orientați pentru un loc de parcare în apropiere.

5.- Vineri, 4 iunie, este vinerea I din lună. Vom vizita bolnavii pentru spovada și împărtășania în cinstea Inimii Preasfinte a lui Isus.

6.- Tot vineri, începând cu ora 19:00, Corul Universității de Arte George Enescu va susține în catedrală un concert sub bagheta dirijorului George Dumitriu.

7.- Astăzi îi adresăm mulțumiri părintelui diacon Ștefan Simon pentru slujirea sa diaconală desfășurată de la Paști și până astăzi în parohia noastră. Îi dorim mult har de la Domnul și ne rugăm să fie un preot bun și sfânt, după Inima lui Isus.

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!

LĂUDAT SĂ FIE ISUS CRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.