1.- Astăzi este a 55-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale și totodată Ziua Presei la nivel diecezan. Colecta care se face în toate bisericile din dieceză va fi destinată susținerii proiectelor ERCIS Media și Radio ERCIS FM. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu sperăm să reușim cât de curând ca programele care acum se recepționează doar pe internet să fie recepționate și la aparatele radio. Vă mulțumim pentru ofertele și generozitatea dumneavoastră.

2.- Mâine, luni, 17 mai, fiind aniversarul Beatificării episcopului martir Anton Durcovici, preasfințitul Iosif Păuleț va prezida sfânta liturghie pontificală de la ora 18:00.

3.- Sâmbăta, 22 mai, după sfânta liturghie de seară vă invităm să luați parte la veghea de rugăciune în vederea pregătirii solemnității Coborârii Duhului Sfânt, Rusaliile.

4.- Duminica viitoare, 23 mai, sărbătoarea Rusaliilor încheie Timpul Pascal. În parohia Sf. Tereza din Iași preasfințitul Iosif Păuleț va conferi sacramentul Mirului.

5.- Corul Juvenes Ecclesie împlinește anul acesta 25 de ani de la înființare. Pentru acest motiv, duminica viitoare, începând cu ora 19:00, va susține aici, în catedrală, Concertul Aniversar vocal-simfonic avându-l ca dirijor pe domnul Maximilian Husaru. Intrarea este liberă și se va face ținând cont de măsurile de siguranță cerute de situația actuală a pandemiei. Concertul va fi transmis și pe canalele media ale Episcopiei. Întrucât este nevoie de un timp mai mare de pregătiri preliminare, liturghia de la ora 18:00 se va celebra la ora 17:00. Aviz celor care frecventează această liturghie.

6.- Cei interesați de admiterea de anul acesta la clasa a IX-a găsesc la afișiere mai multe detalii. Este vorba atât de oferta din partea Colegiului Național Catolic Sf. Iosif din Bacău cât și de oferta din partea Colegiului Pedagogic Vasile Lupu din Iași în cadrul căruia funcționează Profilul de teologie romano-catolică Sf. Tereza a Pruncului Isus. Sunt două oferte educaționale pe care vi le recomandăm cu toată încrederea. Înscrierile au loc în perioada 7-14 iunie.

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!

CRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.